Plan Bee

Wij zijn een breed georiënteerd bouwkundig aannemersbedrijf.Onze kernactiviteit is het verrichten van diverse onderhoudswerkzaamheden alsmede het bieden van technische oplossingen voor de bestaande utiliteitsbouw door heel Nederland. Maar ook de grotere bouwkundige aanpassingen verzorgen wij, of juist de dagelijkse ontzorging van de kleinere technische storingen van uw gebouw of object. Daarnaast leveren we civieltechnische diensten en hebben we ook in brandpreventie onze naam gevestigd.

Met een compact, betrokken en jong team coördineren we alle projecten. We sturen de verschillende uitvoerende partijen aan, die zonder uitzondering op kwaliteit zijn geselecteerd. Zo is een flexibele organisatie ontstaan met een toegewijde manier van werken.

Plan Bee is begin 2007 opgericht. We zijn destijds gestart als éénmanszaak, al snel is de rechtsvorm gewijzigd in een B.V.

We hebben nauw contact met onze relaties. Zij kunnen ons goed bereiken en we reageren snel. Een open communicatie vinden wij belangrijk. Om onze hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren moet je immers realistisch zijn. ‘We leggen sterk de nadruk op kwaliteit. Dat is een schaars goed, maar we doen geen concessies.’

De band met u als opdrachtgever zien we als een samenwerking: meewerken en investeren. Een lange termijn relatie kan alleen ontstaan vanuit vertrouwen, wij doen wat we zeggen.

Neem contact met ons op.

Top